ဂျူးမြစ်ထောင်းချဉ်ချဉ်စပ်စပ်လေး

ဂျူးမြစ် 100g
ငရုပ်သီးစိမ်း(အပ်သီး သို.မိုးမျှော်သီး) – 25 တောင့် ဆား အနဲငယ် သံပုရာသီးတခြမ်း
ဂျူးမြစ်ကိုရေစင်စင်ဆေးပြီး လက်မဝက်ခန်.ဖြတ်ပြီးစစ်ထားပါ-(ဂျူးမြစ်ခေါင်းနှင့်  အဖြားပိုင်းကိုမထည.်ပါ နှင်.) 

ငရုပ်သီးစိမ်းနှင့်ဆားကို အရင်ထောင်းပြီး ညှက်ပြီဆိုမှ ဖြတ်ထားတဲ.ဂျူးမြစ်ကိုထည်.ကာထောင်းပါ…
ဂျူးမြစ်အရမ်းညှက်ရန်မလိုပဲ ပုံပါအတိုင်းအနေတော်လေးမှာ သံပရာသီးညှစ်ကာ  သုံးဆောင် လို.ရပါပြီရှင် အချို.က မြေပဲလှော် သို.မပာုတ် ပဲပုတ်မီးကင်ပါ ထည်.ထောင်းလို.စားကြပါတယ်ရှင်.

Myanmar Food & Other

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်