ဂျူးမြစ်ထောင်းချဉ်ချဉ်စပ်စပ်လေး
ဂျူးမြစ် 100g
ငရုပ်သီးစိမ်း(အပ်သီး သို.မိုးမျှော်သီး) – 25 တောင့် ဆား အနဲငယ် သံပုရာသီးတခြမ်း
ဂျူးမြစ်ကိုရေစင်စင်ဆေးပြီး လက်မဝက်ခန်.ဖြတ်ပြီးစစ်ထားပါ-(ဂျူးမြစ်ခေါင်းနှင့် အဖြားပိုင်းကိုမထည.်ပါ နှင်.)
ငရုပ်သီးစိမ်းနှင့်ဆားကို အရင်ထောင်းပြီး ညှက်ပြီဆိုမှ ဖြတ်ထားတဲ.ဂျူးမြစ်ကိုထည်.ကာထောင်းပါ…
ဂျူးမြစ်အရမ်းညှက်ရန်မလိုပဲ ပုံပါအတိုင်းအနေတော်လေးမှာ သံပရာသီးညှစ်ကာ သုံးဆောင် လို.ရပါပြီရှင် အချို.က မြေပဲလှော် သို.မပာုတ် ပဲပုတ်မီးကင်ပါ ထည်.ထောင်းလို.စားကြပါတယ်ရှင်.
Myanmar Food & Other
ငရုပ်သီးစိမ်း(အပ်သီး သို.မိုးမျှော်သီး) – 25 တောင့် ဆား အနဲငယ် သံပုရာသီးတခြမ်း
ဂျူးမြစ်ကိုရေစင်စင်ဆေးပြီး လက်မဝက်ခန်.ဖြတ်ပြီးစစ်ထားပါ-(ဂျူးမြစ်ခေါင်းနှင့် အဖြားပိုင်းကိုမထည.်ပါ နှင်.)
ငရုပ်သီးစိမ်းနှင့်ဆားကို အရင်ထောင်းပြီး ညှက်ပြီဆိုမှ ဖြတ်ထားတဲ.ဂျူးမြစ်ကိုထည်.ကာထောင်းပါ…
ဂျူးမြစ်အရမ်းညှက်ရန်မလိုပဲ ပုံပါအတိုင်းအနေတော်လေးမှာ သံပရာသီးညှစ်ကာ သုံးဆောင် လို.ရပါပြီရှင် အချို.က မြေပဲလှော် သို.မပာုတ် ပဲပုတ်မီးကင်ပါ ထည်.ထောင်းလို.စားကြပါတယ်ရှင်.
Myanmar Food & Other
Comments
Post a Comment