ပဲကြီးနှပ်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ပဲကြီး ၁၀ ကျပ်သား
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ကြက်သွန်နီ ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၁ ဥ
ဆူးပုပ်ရွက် ၁ စည်း
ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ပဲကြီးကို ရေစင်အောင်ဆေးပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီ/ဖြူ ထောင်းထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ကြက်သွန်နီ ဆီသတ်အိုးထဲသို့ နနွင်းမှုန့်နည်းနည်း ထည့်ပါ။ ပဲကြီးထည့်၊ ဆားနှင့်ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံထည့်ပါ။ ရေအနည်းငယ်ထည့်၍ အဖုံးအုပ်ထားပါ။ ရေခမ်း၍ ဆီပြန်လာ ပါက ဆူးပုပ်ရွက်အုပ်၍ ချကာ သုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်