ကန်စွန်းဥ အာလူးကတ်တလိပ်ကြော်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ကန်စွန်းဥ ၂ ပိဿာ
အာလူး ၅၀ ကျပ်သား
ဆား၊ မဆလာ သင့်ရုံ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ကန်စွန်းဥများကိုပေါင်းပြီး အခွံနွှာ ညက်အောင် ထောင်း ပါ၊ ဆား သင့်ရုံထည့်နယ်ပါ။
၂။ အာလူးကို လေးထောင့်တုံးကလေးများ တုံးပြီး ဆား၊ မဆလာနှင့်နယ်ပါ။
၃။ ကြက်သွန်နီဥကြီး ၃ ဥနှင့် ကြက်သွန်ဖြူ ၂ ဥ ကိုလည်း ခပ်ကြမ်းကြမ်းစည်းပြီး ဆီအနည်းငယ်နှင့် ကြော်ထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ကန်စွန်းဥထောင်းပြီးသားကို အိုးကလေးသဏ္ဌာန်ပြုလုပ် ၍ အာလူးဌာပနာထည့်ပြီး ပြန်ပိတ်ပါ။ ဂျုံမှုန့် အနည်းငယ်စီ အပေါ်မှဖြူး၍ ကြော်ပြီး သုံးဆောင်ပါ။
Comments
Post a Comment