ဘူးညွှန်.ကြော်ချက်

ရန်ကုန်က သယ်ခဲ.တဲ.ဘူးညွန်.နုနုလေးတွေကို လတ်ဆပ်နေတုန်းကြော်ချက်လေး ကြော်စားပါတယ်..

ဘူးညွန်.ကြော်ချက်အတွက်

- ဘူးညွန်.နုနု - 15 ညွန်.ကို အရွက် အညွန်.သင်ပြီး ရေစင်အောင်ဆေးထားပါ။ - ကြက်သွန်ဖြူ - 5 မွာကို အခွံခွာရေဆေးပြီးထောင်းထားပါ။ - ဆီ - လက်ဖက်ရည်ဇွန်းတစ်ဝက် -ဆား၊ အရသာမှုန်. အနဲငယ်စီ

- ဘူးညွန်.ကြော်ချက်မည်.ဒယ်အိုးထဲသို. ရေ ထမင်းစားဇွန်း (3)ဇွန်းခန်. ထည်.ကာ ရေဆူ လျင် ဆီနှင့် ကြက်သွန်ဖြူ၊ တို.ကိုထည်.ပါ. 2 မိနစ်ခန်.ကြာလျှင် ဘူးညွန်.။ဆား၊ အရသာမှုန်. တို.ကို ထည်.ကာ 10 မိနစ်လောက် သမအောင်မွေပြီး မိမိကြိုက်သသည် အနေ အထားတွင်ချကာ အပေါ. အငံမြည်းပြီး အရံပာင်း ဘူးညွန်.ကြော်ချက်ကို ခရမ်းချဉ်သီး ပဲပုတ်ထောင်း (သို.)  ငပိထောင်းနှင့်တွဲကာသုံး ဆောင် နိုင် ပါပြီရှင်..

ဒါမှမပာုတ် ကြက်သွန်ဖြူကို ဆီအရင်သတ်ပြီး မှ ဘူးညွန်.ကို ထည်.ကာကြော်လို.လဲရပါတယ်ရှင်..

Credit; Myanmar Food & Other

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်