အာလူး ဆင်ခေါင်းပဲ မာဆာလာချက်

(အာလူး အလုံးသေးတာကိုရွေးပြုက် ပြီး အခွံခွါ လှီထား ဆင်ပဲသီးကို ရေတညစိမ်ပြီး ဆားထဲ့ပြုပ် ရေစစ်ထား ပြီးရင် မာဆာလာကို ဆီနွေး၂ထဲ ခဏသာ ဆီသတ်ပြီး အာလူးနဲ့ ပဲတွေကို ထဲ့ ဆား ဟင်းခတ်မုံ့ အနေတော်ထဲ့ပြီး အိုးဖုံးပြီး ၁၀မိနစ်လောက် သည်ပြီး အိုးချနိုင်ပါပြီ  စားချိန်မှာ


ကြက်သွန်နီ စိမ်း နှစ်သက်သလိုဠှီး မန်ကျီးမြှည့်ရည် ငရုတ်သီးခြောက်လှော်မုံ့/ငရုတ်သီးခြောက်ကြော်/ငရုတ်သီးစိမ်းတောင့် နဲ့ ပူစီနံရွက် မွှေးမွှေးလေးနဲ့ ထဲ့ကာ နယ်စားရုံပါ) လွယ်ကူပြီး အချိန်မကုန် မြန်ဆန်စွာ လုပ်စားလို့ရတဲ့ ဟင်းလေး အားပေးကြပါအုံး

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်