သက်သတ်လွတ်ခရမ်းချဉ်သီးချက်

ခရမ်းချဉ်သီးမှည့်မှည့်တွေကို (၁၅လုံးလောက်)... လေးစိတ်စိတ်...အစေ့ထုတ်ပြီး ကြေသွားအောင်...

အစေ့ထုတ်ထားတဲ့ ငရုတ်ပွ ၅တောင့်လောက်နဲ့ ကြက်သွန်နီ ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ ရောကြိတ်ပါတယ်.. ဆီပူပူမှာ...ထည့်ပြီး..ရေတွေခမ်းသည်အထိချက်ပါတယ်....  အရသာအတွက် ဆားထည့်ပါတယ်....

ငရုတ်သီးစိမ်း ၂တောင့်ရေခမ်းတော့မှ ထည့်ပါတယ်....မွှေးအောင်လို့ပါ....  နံနံရွက်လေးအုပ်ပြီးစားရင် အလွန်စားကောင်းပါတယ်ရှင်.....

Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်