သက်သတ်လွတ်ခရမ်းချဉ်သီးချက်

ခရမ်းချဉ်သီးမှည့်မှည့်တွေကို (၁၅လုံးလောက်)... လေးစိတ်စိတ်...အစေ့ထုတ်ပြီး ကြေသွားအောင်...

အစေ့ထုတ်ထားတဲ့ ငရုတ်ပွ ၅တောင့်လောက်နဲ့ ကြက်သွန်နီ ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ ရောကြိတ်ပါတယ်.. ဆီပူပူမှာ...ထည့်ပြီး..ရေတွေခမ်းသည်အထိချက်ပါတယ်....  အရသာအတွက် ဆားထည့်ပါတယ်....

ငရုတ်သီးစိမ်း ၂တောင့်ရေခမ်းတော့မှ ထည့်ပါတယ်....မွှေးအောင်လို့ပါ....  နံနံရွက်လေးအုပ်ပြီးစားရင် အလွန်စားကောင်းပါတယ်ရှင်.....

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်