မှို ဟင်းရွက်ကြော်

ကောက်ရိုးမှိုအလုံးလေးတွေ လက်ဆောင်ရတာနဲ့ အသားလဲ မစားချင်တော့ အိမ်မှ အဆင်သင့် ရှိနေတဲ့ ဂေါ်ရခါးသီး၊ ပန်းဂေါ်ဖီ၊ မုန်လာဥနီနဲ့ ရွှေပဲသီးတို့ကို ကြက်သွန်ဖြူ လေး ဒါးပြားရိုက် ကြက်သွန်နီ လေး အစိပ်စိတ်ပြီး ဆီ နည်းနည်းလေးနဲ့ ဆားလေးနဲ့ ကြော်စားပါတယ်....

မှိုကိုတော့ သေချာသန့်ရှင်းအောင်လုပ်ရတာပေါ့.... အကျက်ညီအောင် ပန်းဂေါ်ဖီကို ခပ်သေးသေးလေး စိတ်ရမယ်..တခါထဲ အကုန်ရောကြော်တာမို့......




(တီညိုစတိုင်)

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်