ကိုက်လံကြော်

ကိုက်လံကို အဖူးတွေကြီးရွေးဝယ် ပြီးရိုးသင်ကာ ရေဆေးပြီး ရေနွေးဆူဆူတွင် ဆားနှင့် ဆီ အနဲငယ် ထည်.ကာ 3 (သို.) 5 မိနစ်ခန်. ပြု တ်ပြီးဆယ်ထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ 3မွာ ဓါးပြားရိုက် ကို ဆီအနဲငယ်နှင့်

ဆီသတ်ပြီးကိုက်လံ ခရုဆီနှင့် ဆား၊ အရသာမှု န်.ထည်.ကာ ကြော်ပြီး သုံးဆောင်နိူင်ပါပြီရှင်..... ကျက်တာ စိမ်းတာ က မိမိအကြိုက်ပေါ်မူတည်ပြီး  ပြု တ်နိုင် ကြော်နိုင်ပါတယ်ရှင်.

Myanmar Food & Other

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်