ကိုက်လံကြော်
ကိုက်လံကို အဖူးတွေကြီးရွေးဝယ် ပြီးရိုးသင်ကာ ရေဆေးပြီး ရေနွေးဆူဆူတွင် ဆားနှင့် ဆီ အနဲငယ် ထည်.ကာ 3 (သို.) 5 မိနစ်ခန်. ပြု တ်ပြီးဆယ်ထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ 3မွာ ဓါးပြားရိုက် ကို ဆီအနဲငယ်နှင့်
ဆီသတ်ပြီးကိုက်လံ ခရုဆီနှင့် ဆား၊ အရသာမှု န်.ထည်.ကာ ကြော်ပြီး သုံးဆောင်နိူင်ပါပြီရှင်..... ကျက်တာ စိမ်းတာ က မိမိအကြိုက်ပေါ်မူတည်ပြီး ပြု တ်နိုင် ကြော်နိုင်ပါတယ်ရှင်.
Myanmar Food & Other
ဆီသတ်ပြီးကိုက်လံ ခရုဆီနှင့် ဆား၊ အရသာမှု န်.ထည်.ကာ ကြော်ပြီး သုံးဆောင်နိူင်ပါပြီရှင်..... ကျက်တာ စိမ်းတာ က မိမိအကြိုက်ပေါ်မူတည်ပြီး ပြု တ်နိုင် ကြော်နိုင်ပါတယ်ရှင်.
Myanmar Food & Other
Comments
Post a Comment