လက်ဖက်ရှူးရှဲ

လက်ဖက်ရှုးရှဲချဉ်စပ်လေးထောင်းပြီးထားခံဆေးထည့်စရာမလို :) Cook နေကြာဆီလေးနဲ့ နှပ်ပေးထားတယ်ရှင့်..

လက်ဖက်တွေကိုဆားနဲ့ နာနာပွတ်ပြီး အခါးဓာတ်လျော့အောင် ရေသုံးလေးကြိမ်ဆေးပေးတယ်။ပြီးရင် ရေစင်အောင်ညှစ်ပြီး ဇကာနဲ့ရေစစ်ထားတယ်။

ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ငရုတ်သီးစိမ်းညက်ညက်ထောင်း၊ဆား+ဟင်းခတ်မှုန့်+သကြားအနည်းငယ်ထည့်ထောင်းတယ်။လက်ဖက်ကိုရောပြီးညက်အောင်ရောထောင်းတယ်။

နောက်ဆုံးမှသံပုရာရည်ညှစ်ထည့်၊နေကြာဆီလေးလောင်းပြီးနှပ်ထားတာပါ။

သက်သက်လွတ်သမားလဲစားလို့ရ့အောင်
ငါးငံပြာရည်မထည့်တော့ဘူးရှင့်..

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်