ထမင်းနှင့် နှယ်ဖတ်စားရင် အရမ်းမြိန်တဲ့ ခရမ်းသီးကို ငပိမပါဘဲ ပဲပုတ်လေးနဲ့နှပ်
ချက်နည်းလေးက ကြက်သွန်ဖြူ ....နီ ၊ ခရမ်းချဉ်သီး ဆီသပ်
ပဲပုတ်အစိုနည်းနည်းထည့် ၊ အရောင်တင်ထည့် ၊ နနွင်းထည့်၊ ဆားထည့် ၊ အချိုထည့်ပြီး၊
ပဲပုတ်အနံ့လေးမွှေးလာတဲ့အထိ မွှေပြီးကြော် ပြီးခရမ်းသီးထည့် ၊ ရေနွေးနည်းနည်းထည့်ပြီး ၊ ခနအဖုံးအုပ်၊ ခုလို ခရမ်းသီးအိပြီး ဆီပြန်ထိတည်ရင် ရပါပြီနော်။
ပဲပုတ်အစိုနည်းနည်းထည့် ၊ အရောင်တင်ထည့် ၊ နနွင်းထည့်၊ ဆားထည့် ၊ အချိုထည့်ပြီး၊
ပဲပုတ်အနံ့လေးမွှေးလာတဲ့အထိ မွှေပြီးကြော် ပြီးခရမ်းသီးထည့် ၊ ရေနွေးနည်းနည်းထည့်ပြီး ၊ ခနအဖုံးအုပ်၊ ခုလို ခရမ်းသီးအိပြီး ဆီပြန်ထိတည်ရင် ရပါပြီနော်။
Comments
Post a Comment