ထမင်းနှင့် နှယ်ဖတ်စားရင် အရမ်းမြိန်တဲ့ ခရမ်းသီးကို ငပိမပါဘဲ ပဲပုတ်လေးနဲ့နှပ်

ချက်နည်းလေးက ကြက်သွန်ဖြူ ....နီ ၊ ခရမ်းချဉ်သီး ဆီသပ်
ပဲပုတ်အစိုနည်းနည်းထည့် ၊ အရောင်တင်ထည့် ၊ နနွင်းထည့်၊ ဆားထည့် ၊ အချိုထည့်ပြီး၊


ပဲပုတ်အနံ့လေးမွှေးလာတဲ့အထိ မွှေပြီးကြော် ပြီးခရမ်းသီးထည့် ၊ ရေနွေးနည်းနည်းထည့်ပြီး ၊ ခနအဖုံးအုပ်၊ ခုလို ခရမ်းသီးအိပြီး ဆီပြန်ထိတည်ရင် ရပါပြီနော်။

Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်