မှိုပြောင်းဖူးသေး ပန်းငြုပ်ပွ အချိုချက်

Baby corn လေးတွေပါးပါးလှီး ပန်းငြုပ်ပွစိမ်း ကိုလဲမပါးတပါးလှီးထားပြီး မှိုလေးတွေကို သန့်စင်အောင်ဆေးစစ်ထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူပါးပါးလှီး ဆီသပ်ပါ...ပြောင်းဖူးသေးသေးလေးတွေ ထည့်ပါတယ်။မှိုထည့် ဆား ရသာမှုန့်ထည့်ပြီးလုံးပါတယ်။

အရည်ချိုချိုလေးနဲ့နယ်စားချင်လို့ ရေလေးစပ် စပ်ထည့်ပါတယ်။ဟင်းအိုးချခါနီးမှာတော့ အသင့်လှီး ထား တဲ့ ပန်းငြုပ်ပွ စိမ်းထည့်ပါတယ်။ လပ်ဆပ်မွှေးပြန့်ငြုပ်နံ့လေးသင်းတဲ့ မှိုပြောင်းဖူးချိုချိုလေး စားရန်အဆင်သင့်ပါဘဲ...

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်