ကြောင်ရှာပွင့်သုပ်

ကြောင်ရှာပွင့် အချောက်ကို ရေစိမ်ထားပြီး သဲတွေစင်သွားတဲ့ အခါ ရေနွေးနဲ့ပြုတ်ပါတယ် ။ရေစင်အောင်ညှစ်ပြီး..ကပ်ကြေးနဲ့စားလို့ကောင်းတဲ့ အနေတော်ညှပ်ပါတယ်။။.


မြေပဲလှော်...နှမ်းလှောၤထောင်း။ပဲကျက်မှုံ့ ။ဆား။ အရသာမှုန့်။ကြက်သွန်ဖြူဆီချက်တို့ နှင့်သုပ်ပါ
တယ်။ စားခါနီးမှာ ခရပ်း ချဉ်သီးလေးတွေကိုက်ထဲ့ရင်လဲကောင်းပါတယ်။ ခရမ်းချဉ်သီး မကြိုက်ရင် သ့ပုရာသီး လေးညှစ်ရင်လဲကောင်းပါတယ် ။။နောက်အုံးသီးဆံကြော် ကျွတ်ကျွတ်လေးတွေဖြူးစားရင်လဲ မွှေးမွှေးလေးနဲ့ကောင်းမှကောင်း........ သမီး ဇွန်ရှိတုံးကဆိုရင် အဖိတ်နေ့ သီလရှင်တွေ ဆွမ်းဆန်စိ မ်း ကြွလာရင် ဇလုံကြီးတွေနဲ့ အားရပါးရသုပ်ပြီး ကုသိုလ်လုပ်ပါတယ်။ သူ့ကြောင်ရှာပွင့်သုပ်ကတော့ ရွှေပုဇွန်ချောက်တွေ ထဲ့သုပ်ထားပါတယ်။ ဆရာလေးတွေ အရမ်းအားပေးကြပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်