အချဉ်ရည်

အကြော်စုံ နဲ့တွဲဖက်စားရတဲ့အချဉ်ရည်ပါ.... မန်းကျည်းရည်ပျစ်ပျစ်လေးဖျော်... ဂျင်းလက်တစ်ဆစ် ကြက်ဖြူနှစ်မွှာ.ငရုတ်သီးစိမ်း လေးတောင့် ခန့်ကို အရင်ညက်နေအောင်ထောင်း ပြီးရင် ထန်းလျှက်
 

တစ်လုံးလောက်ထည့်ထောင်း..အားလုံးညက်ပီဆို စောစောကဖျော်ထားတဲ့မန်ကျည်းရည်ထည့် ဆား အရသာမူန့် ထည့် နံနံပင်ပါးပါးလှီးထားတာထည့် ငရုတ်သီး အကျက်မူန့်ထည့်ပြီးအားလုံး ကိုရောသမ မွှေ ပေးရင်ရပါပြီ..

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်