အရမ်းထမင်းမြိန်စေတဲ့ ပဲပြုတ် ငရုတ်သီးထောင်းလေးပါ။

ထောင်းနည်းလေးက အရမ်းလွယ်ပါတယ်ရှင့်။

ပြုတ်ထားပြီးသား ဘယ်လိုပဲမဆို ထောင်းစားရင်တကယ်စားကောင်းတာပါ ။
ကြက်သွန်ဖြူလေးရယ် ၊ ငရုတ်သီးအကြမ်းမှုန့်ရယ် အရင်ရောထောင်းပြီးထည့် အချိုအငန် အရသာ ထည့်ပြီးထောင်းထားတာပါ။ ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီးမှ မြေပဲဆီလေးဆမ်း အာ့တာဆိုရပါ ပြီရှင့်။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်