စမူဆာသုပ်

ပါးပါးလှီးထားတဲ့ဂေါ်ဖီ ကြက်သွန်နီ၊သခွားသီး ၊ငရုတ်သီးစိမ်း ၊မန်ကျီးမှည့်ဖျော် ၊ငရုတ်သီးလှော်မှုန့်
မဆလာ၊ဆား၊ဟင်းခတ်မှုန့် ၊ပူစီနံလေးနဲ့အ့ခြောက်သုပ်ထားတာပါရှင်

အရည်နဲ့စားချင်ရင် ၊ဖြူနီ၊ဆနွင်းအနည်းငယ်ဆီသတ် ၊အ့ရောင်တင်မှုန့်ထည့် ၊အာလူးတုံးထည့်ချက်
ရေအနည်းငယ်ထည့် ပဲမှုန့်အစိမ်းမှုန့်ဖျော်/ရေကြာကြာစိမ်ထားတဲ့ ကုလားပဲပြုတ်ထည့် အရသာထည့် ပြီးသုပ်စားလို့ရတယ်ရှင့်။

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်