မန်ကျည်းသီးစိမ်းမြေပဲချက်
မန်ကျီးသီးတွေကခုဆို အတော်လေးရင့်လာပြီဆိုတော့ ဒီလိုချက်စားရင် ချဉ်လို့ မနည်းအချဉ်ပြေအောင် မြေပဲတွေ သကြားတွေထည့်ချက်ရတော့တယ်။မန်ကျီးသီးစိမ်းတွေကိုညက်ညက်ထောင်းမြေပဲဆံတွေကိုလဲမညက်တညက်ထောင်းတယ်။
ဆီပူလာမှ ထောင်းထားတဲ့ကြက်သွန်ဖြူနီနနွင်းဆီသတ် ငရုတ်အနှစ်ထည့်၊ ထောင်းထားတဲ့မြေပဲထည့်တယ်။
ပြီးမှထောင်းထားတဲ့မန်ကျီးသီးစိမ်းထည့် ရေအနည်းငယ်ထည့် ဆား ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့် ပဲငံပြာရည်အကြည် သကြားထည့်တယ်။ ဆီပြန်ခါနီးမှ ထက်ခြမ်းခွဲငရုတ်သီးစိမ်းနဲ့နံနံပင်လေးအုပ်ချရုံပါ။
ဆီပူလာမှ ထောင်းထားတဲ့ကြက်သွန်ဖြူနီနနွင်းဆီသတ် ငရုတ်အနှစ်ထည့်၊ ထောင်းထားတဲ့မြေပဲထည့်တယ်။
ပြီးမှထောင်းထားတဲ့မန်ကျီးသီးစိမ်းထည့် ရေအနည်းငယ်ထည့် ဆား ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့် ပဲငံပြာရည်အကြည် သကြားထည့်တယ်။ ဆီပြန်ခါနီးမှ ထက်ခြမ်းခွဲငရုတ်သီးစိမ်းနဲ့နံနံပင်လေးအုပ်ချရုံပါ။
Comments
Post a Comment