မရမ်းသီးသုပ်

မရမ်းသီးလေးတွေကို ထက်ချမ်းခွဲ အစေ့လေးတွေကော်ထုပ်ပြီး ပါးပါးလေးတွေလှီးပြီး ရေဆေး ပြီး စစ်ထားပါ။ ကြက်သွန်နီကိုလဲ ပါးပါးလှီး ရေဆေးပြီးစစ်ထားပါ.. ကြက်သွန်နီကို ပါးပါးလှီးပြီး ဆီချက် လုပ်ရန်ဆနွင်းမှုံ့လေး နဲနဲထည့်ပြီးကြော်ထားပါတယ်။ငါးပိ...ပုဇွန်ချောက်မပါတော့ဘဲ သတ်သတ်လွတ် သုပ်ပါ


မယ်.. မရမ်းသီး ကြက်သွန်နီ..ပဲမှုံ့ကျက်...ဆား...အချိုမှုံ့...ကြက်သွန်နီဆီချက်....ငြုပ်သီးစိမ်း
လေးပါထဲ့ နယ်သုပ်ပါတယ်။။ ပဲမှုံ့ နဲ့ ကြက်သွန်နီများများနဲ့ သုပ်ထားပါသဖြင့် အရမ်းမချဉ်ဘဲ
စားလို့ကောင်းပါတယ်။။

Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်