ပုန်းရည်ကြီး ထမင်းသုပ်

ကြော်လို့ရသမျှတွေ အကုန်ကြော်.. ကြက်ဥ၊ မြေပဲ၊ သီဟိုစေ့၊ ကြွေခြောက်၊ ကြက်အူချောင်း၊
ခရမ်းချဉ် သီး ကြက်သွန်ဖြူ နဲ့ ငရုတ်သီးကတော့ အစိမ်းအတိုင်းပေါ့ ထမင်းကို ပုန်းရည်ကြီးနဲ့ နယ်..ဆားလေးနည်းနည်းထဲ့နယ် ကြည့်ရတဲ့သူတွေစိတ်ချမ်းသာပါစေဆိုတဲ့ စိတ်လေးနဲ့ စိတ်ကူးတည့် သလိုလေး လှအောင်ပြင်လိုက်တာပါ.....

တကယ်တော့ လွယ်လွယ်လေးနော်...

(တီညိုစတိုင်)

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်