ပဲခြမ်းကြော်သုပ်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ပဲခြမ်းကြော် (အထုပ်လတ်) ၁ ထုပ်
ကြက်သွန်နီ ၃ လုံး
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ခရမ်းချဉ်သီး ၁ လုံး
ငရုတ်သီးစိမ်း ၅ တောင့်
သံပရာသီး ၁လုံး

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ကြက်သွန်နီ ၃ လုံးကို ပါးပါးလှီးပြီး ရေစင်အောင်ဆေး ထားပါ။
၂။ ခရမ်းချဉ်သီး၊ ငရုတ်သီးစိမ်းတို့ကို ပါးပါးလှီးပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ပဲခြမ်းကြော်ထဲသို့ ကြက်သွန်နီ၊ ငရုတ်သီးစိမ်း၊ ခရမ်း ချဉ်သီး၊ ဆီ၊ ဆား၊ မဆလာ၊ ဟင်းခတ်မှုန့်ရောထည့် နယ်သုပ် ပါ။ ပဲခြမ်းကြော်သုပ်ထဲသို့ သံပရာသီးအရည်ညှစ်ထည့်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်