ရွှေဖရုံသီးဆီပြန်

ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ရွှေဖရုံသီး တစ်ခြမ်း
ကြက်သွန်နီ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၂ ကျပ်ခွဲသား
ငရုတ်သီးပွခြောက် ၅ တောင့်
ဆီ၁၀ ကျပ်သား
ချင်းလက် ၂ ဆစ်ခန့်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ရွှေဖရုံသီး အခွံသင်၍လည်းကောင်း၊ မသင်ဘဲသော်လည်းကောင်း ရေဆေး၍ သင့်တော်သော အရွယ်များတုံးထားပါ။
၂။ ငရုတ်သီးပွခြောက်၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ နီ၊ ချင်းတို့ကိုရော၍ထောင်းပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ရော၍ထောင်းထားသော ငရုတ်သီးပွ ခြောက်၊ ကြက်သွန်ဖြူ နီ၊ ချင်းတို့ကို ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ရွှေဖရုံသီးအတုံးများကို ထည့်၍ချက်ပါ။ ဆီပြန်လာအောင် လုံးချက်,ချက်ပါ။
Comments
Post a Comment