ဂျူးမြစ်အချဉ်သုပ်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ဂျူးမြစ်
ကြက်သွန်ဥနီ
ငရုတ်သီးစိမ်း
ရှာလကာရည် (ဝါ) သံပရာရည်

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ဂျူးမြစ်များကို ရေစင်စင်ဆေးပြီး သေးသေးလှီးပါ။
၂။ ကြက်သွန်ပါးပါးလှီးပါ။
၃။ ငရုတ်သီးစိမ်းလှီးပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

လှီးပြီးသား ဂျူးမြစ်ထဲသို့ ကြက်သွန်၊ ငရုတ်သီးစိမ်း ရှာလကာရည်၊ ဆားထည့်ပြီး သုပ်ကာသုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်