ဂျူးမြစ်အချဉ်သုပ်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ဂျူးမြစ်
ကြက်သွန်ဥနီ
ငရုတ်သီးစိမ်း
ရှာလကာရည် (ဝါ) သံပရာရည်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ဂျူးမြစ်များကို ရေစင်စင်ဆေးပြီး သေးသေးလှီးပါ။
၂။ ကြက်သွန်ပါးပါးလှီးပါ။
၃။ ငရုတ်သီးစိမ်းလှီးပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
လှီးပြီးသား ဂျူးမြစ်ထဲသို့ ကြက်သွန်၊ ငရုတ်သီးစိမ်း ရှာလကာရည်၊ ဆားထည့်ပြီး သုပ်ကာသုံးဆောင်ပါ။
Comments
Post a Comment