ပဲပင်ပေါက်၊ ပဲပြား၊ ပဲသွေးကြော်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ပဲပင်ပေါက် ၃၀ ကျပ်သား
ပဲပြား၂ခု
ပဲသွေး ၃ခု
ကြက်သွန်နီ ၁လုံး
ပဲငံပြာရည်အပျစ် အနည်းငယ်
ဆီ ၅ ကျပ်သား

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ပဲပင်ပေါက်ကို ရေသန့်စင်အောင်ဆေးပြီး စစ်ထားပါ။
၂။ ပဲပြားနှင့် ပဲသွေးကိုစိတ်ကြိုက်အတုံးကလေးများတုံးထားပါ။
၃။ ပဲပြားကို ကျက်လာအောင်ကြော်ပြီး ဆယ်ထားပါ။ ပဲသွေးကိုလည်း ကျက်အောင်ကြော်ပြီး ဆယ်ထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ကြက်သွန်နီ ဆီသတ်ပြီး ပဲပြား ၊ပဲပင်ပေါက်၊ ပဲသွေး၊ ပဲငံပြာရည်ထည့်ကြော်ပါ။ ဆား သင်ရုံထည့်ကြော်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်