ငှက်ပျောဖူးသုပ်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ငှက်ပျောဖူး ၁ ဖူး
ကြက်သွန်နီ၄ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၂ ဥ
ပဲမှုန့် စတီးဇွန်း ၁ ဇွန်း
ငရုတ်သီးမှုန့် အနည်းငယ်
မန်ကျည်းသီး လက်တစ်ဆုပ်
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ငှက်ပျောဖူး အရင့်ဖတ်များကိုပြုတ်ပါ။ ပြီးပါက အနုဖတ်ကလေးများကို ပါးပါးလှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီ ၂ လုံးကို ပါးပါးလှီးထားပါ။ ကျန်သည် ကြက်သွန်နီ ၂ လုံးကိုလှီးပြီး ကြက်သွန်ဖြူနှင့်ရောဆီသတ်ပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ငှက်ပျောဖူးလှီးထားသည့်အထဲသို့ ဆီကျက်၊ ကြက်သွန်နီ၊ ပဲမှုန့်၊ ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ မန်ကျည်းရည်တို့ကို ထည့်၍ရောနယ်ပါ။
Comments
Post a Comment