အညာ ငရုတ်သီးထောင်း


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ငရုတ်သီးစိမ်း ၅ ကျပ်သား
ကြက်သွန်ဖြူဥတစ်လုံး ၆ လုံး
နံနံပင် ၅ ပင်
သကြား၊ ဆား သင့်ရုံ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ နံနံပင်ကို သန့်စင်ပြီး ရေဆေးစစ်ထားပါ။
၂။ ငရုတ်သီးစိမ်းကို ရေဆေးပြီး သီတံဖြင့်ကင်ပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ကင်ထားသော ငရုတ်သီးစိမ်းကို ညက်အောင်ထောင်းပါ။ နံနံပင်ထည့်ထောင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူထည့်ထောင်း။ ဆား၊အချိုမှုန့်ပါရောပြီးထောင်းပါ။ ထို့နောက် ဆီအနည်းငယ်ဆမ်းပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်