ကင်မွန်းသီးဆီပြန်
ပါဝင်သောပစ္စည်းများ
ကင်မွန်းသီး ၁၀ လုံး
ကြက်သွန်နီ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၁ ဥ
ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့် ကြွေဇွန်း ၁ ဇွန်း
ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ကင်မွန်းသီးကို လေးစိတ်စိတ်၍ ရေစင်အောင်ဆေးထားပါ။
၂။ ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့်၊ ကြက်သွန်ဖြူ နီတို့ကို ရောထောင်းပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ငရုတ်နှစ်များထည့်ပြီး ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ကင်မွန်းသီးထည့်မွှေပါ။ ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံထည့်၍ အဖုံးအုပ်ထားပါ။ ကင်မွန်းသီးနူးပြီး ဆီးပြန်လာပါက စားသုံး ရန် အဆင်သင့်ပါပြီ။
Comments
Post a Comment