ကင်မွန်းသီးဆီပြန်


ပါဝင်သောပစ္စည်းများ

ကင်မွန်းသီး ၁၀ လုံး
ကြက်သွန်နီ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၁ ဥ
ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့် ကြွေဇွန်း ၁ ဇွန်း
ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ကင်မွန်းသီးကို လေးစိတ်စိတ်၍ ရေစင်အောင်ဆေးထားပါ။
၂။ ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့်၊ ကြက်သွန်ဖြူ နီတို့ကို ရောထောင်းပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ငရုတ်နှစ်များထည့်ပြီး ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ကင်မွန်းသီးထည့်မွှေပါ။ ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံထည့်၍ အဖုံးအုပ်ထားပါ။ ကင်မွန်းသီးနူးပြီး ဆီးပြန်လာပါက စားသုံး ရန် အဆင်သင့်ပါပြီ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်