ရှောက်သီးသုပ်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ရှောက်သီး
ဆီချက်
ပဲမှုန့်အကျက်
ကြက်သွန်နီ
ငရုတ်သီးစိမ်း
သကြား
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ရှောက်သီးကို အရေအိတ်လေးများမွှာပြီး ဆားရေစိမ်ထား။
၂။ ကြက်သွန်နီ ပါးပါးလှီးပြီး ရေဆေး၊ ရေစစ်ထားပါ။
၃။ ငရုတ်သီးစိမ်း ပါးပါးလှီးထား။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ရှောက်သီးကို ရေထဲမှဆယ်ပြီး ရေနည်းနည်းညှစ်ထုတ်၊ ကြက်သွန်နီ၊ ပဲမှုန့်၊ သကြား၊ ဆီချက်ထည့်၊ ဆားထည့်ပြီး သမအောင်မွှေပါ။ ဖွဖွလေးနယ်ပါ။ လှီးပြီးထားသော ငရုတ်သီး စိမ်းထည့်ပါ။
Comments
Post a Comment