ပိန္နဲသီးဆီပြန်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ပိန္နဲသီးနုနု(အကင်း) ၁ လုံး
ကြက်သွန်နီ ၅ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၂ ဥ
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့်၊ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်ရုံစီ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ပိန္နဲသီးကို အခွံခွာ၍ အနေတော် အတုံးကလေးများတုံးပြီး ရေစင်အောင်ဆေးပါ။
၂။ ငရုတ်သီးစိမ်းမုန့်နှင့် ကြက်သွန်ဖြူနီ ရောထောင်းပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီအိုးဆီကျက်လျှင် ငရုတ်နှစ်ထောင်းပြီးသား ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ပိန္နဲသီးထည့်မွှေ၊ ဆား၊ ဟင်းခတ်မှုန့် သင့်အောထည့်ပါ။ နူး၍ ဆီပြန်လာလျှင် ချ၍သုံးဆောင်ပါ။
Comments
Post a Comment