ကုလားပဲနှင့် အာလူးဆီပြန်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ကုလားပဲ
အာလူး
ကြက်သွန်ဖြူ နီ
ငရုတ်သီး
ခရမ်းချဉ်သီး

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ကုလားပဲနှင့် အာလူးကို နပ်အောင် ရေခန်းပြုတ်ပါ။
၂။ ကြက်သွန်ဥကို လေးစိတ် စိတ်ထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ကြက်သွန်နီ/ ဖြူနှင့် ခရမ်းချဉ်သီးတို့ကို ဆီသတ်ပြီး ပြုတ်ထားသော ပဲ၊ ငရုတ်သီး၊ ဆား၊ နနွင်းတို့ ထည့်မွှေပါ။ ထို့နောက် ကြက်သွန်လေးစိတ်ထည့်မွှေပြီး အာလူးပြုတ်ထည့်ပါ။အာလူးပြုတ်ကို လှီးပြီးထည့်ရမည်။ အုန်းနို့နှင့် မဆလာထည့် ပြီး အတန်ငယ်ကြာလျှင် ချပြီးသုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်