ကြွက်နားရွက်သုပ်

ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ကြွက်နားရွက် ၁၀ ကျပ်သား
ကြက်သွန်နီ ၂ လုံး
ရှောက်ရွက် ၁ စည်း
သံပရာသီး ၁ ခြမ်း
ငရုပ်သီးစိမ်း၅ တောင့်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ကြွက်နားရွက်ကို ၃ ကြိမ်လောက် ရေဆေးပြီးပါးပါးလှီးပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီတစ်လုံး ပါးပါးလှီးပြီး ဆီချက်ချက်ပါ။ နောက်တစ်လုံးကိုလည်း ပါးပါးလှီးထားပါ။
၃။ ငရုတ်သီးစိမ်း၊ ရှောက်ရွက်တို့ကို ပါးပါးလှီးထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
လှီးထားသော ကြွက်နားရွက်ထဲသို့ ကြက်သွန်နီ၊ ရှောက်ရွက်၊ ငရုတ်သီးစိမ်း ဟင်းခတ်မှုန့်တို့ထည့်ပြီး သမအောင် ရောသုပ်ပါ။ နောက်ပြီးမှ သံပရာသီးညှစ်ထည့်ပြီး သုပ်စားပါ။
Comments
Post a Comment