ငရုတ်အချဉ်ဟင်း


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ငရုတ်သီးခြောက်
ကြက်သွန်နီ/ဖြူ
ခရမ်းချဉ်သီး
ပဲငါးပိ
ပဲငံပြာရည်
မန်ကျည်းရည်
ကြက်သွန်မြိတ်၊ နံနံမြိတ်

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ငရုတ်သီးခြောက်၊ ကြက်သွန်ဖြူနီတို့ကိုထောင်း၍ဆီသတ်ပါ။
၂။ ငရုတ်သီးစိမ်းတောင့်များကို အတောင့်လိုက် အညှာထိလှီးပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ကြက်သွန်ဖြူနီ ငရုတ်သီးခြောက်ဆီကျက်ထဲသို့ ငရုတ်သီးစိမ်းတောင့်ထည့်ပါ။ ပဲငါးပိနှင့် ခရမ်းချဉ်သီးအနည်းငယ် ထည့်ပါ။ ပဲငံပြာရည်၊ ဆားထည့်ပြီး မန်ကျည်းရည်လောင်း ထည့်ပါ။ ကြက်သွန်မြိတ်၊ နံနံမြိတ်အုပ်၍ သုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်