ဂေါ်ရခါးသီးကြော်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ဂေါ်ရခါးသီး ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၁ ဥ
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ဆား သင့်ရုံ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ဂေါ်ရခါးသီး အခွံနွှာ၊ ရေစင်အောင်ဆေးပြီး ပါးပါးလှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်ဖြူ ဓားပြားရိုက်ထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီကျက်လျှင် ကြက်သွန်ဖြူ ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ဂေါ်ရခါးသီး၊ ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ကြော်၊ နူးလျှင် အပေါ့အငန် မြည်း၍ သုံးဆောင်ပါ။
Comments
Post a Comment