ဂေါ်ရခါးသီးကြော်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ဂေါ်ရခါးသီး ၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ၁ ဥ
ဆီ ၅ ကျပ်သား
ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ဆား သင့်ရုံ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ဂေါ်ရခါးသီး အခွံနွှာ၊ ရေစင်အောင်ဆေးပြီး ပါးပါးလှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်ဖြူ ဓားပြားရိုက်ထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ဆီကျက်လျှင် ကြက်သွန်ဖြူ ဆီသတ်ပါ။ ပြီးလျှင် ဂေါ်ရခါးသီး၊ ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ကြော်၊ နူးလျှင် အပေါ့အငန် မြည်း၍ သုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်