ပဲငါးပိချက်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ပဲငါးပိ
ကြက်သွန်နီ/ဖြူ
ငရုတ်သီးထောင်း
ဆင်ခရမ်းချဉ်သီး
တရုတ်ခရမ်းချဉ်သီး
မန်ကျည်းသီး
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ပဲငါးပိကို အရည်စစ်ပြီး ထောင်းပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီ/ဖြူကို နီရောင်လာအောင် ကြော်ပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ပဲငါးပိထောင်းထဲသို့ ငရုတ်သီးထောင်းနှင့် ကြက်သွန်ကြော်ထည့်ပါ။ ထို့နောက် ဆင်ခရမ်းချဉ်သီး၊ တရုတ်ခရမ်းချဉ်သီးတို့ လှီးထည့်ပြီး မန်ကျည်းရည် သင့်အောင်လောင်းပါ။ နံနံမြိတ်၊ ကြက်သွန်မြိတ်တို့အုပ်၍ ချပြီး သုံးဆောင်ပါ။
Comments
Post a Comment