ငရံ့ပတူချဉ်ရည်ဟင်း
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ငရံ့ပတူရွက်
ပဲငပြာရည်
ခရမ်းချဉ်သီး
ကြက်သွန်ဖြူနီ
ပဲငါးပိ
မန်ကျည်းမှည့်ရည်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ခရမ်းခဉ်သီး သင့်အောင်လှီးထားပါ။
၂။ မန်ကျည်းသီးမှည့်ကို ရေဖျော်ထားပါ။
၃။ ကြက်သွန်မိတ်၊ နံနံပင်တို့ကို ရေဆေးပြီး သင့်အောင်လှီး ဖြတ်ပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ငရံ့ပတူရွက်ကို ခရမ်းချဉ်သီး၊ ငရုတ်သီးခြောက်၊ ပဲငံပြာရည်၊ ကြက်သွန်နီ/ ဖြူတို့နှင့် လုံးချက်ပါ။ ပဲငါးပိအနည်း ငယ်ထည့်ပါ။ မန်ကျည်းမှည့်ရည် သင့်ရုံထည့်ပါ။ ဆားသင့်ရုံ ခတ်၊ ကျက်လျှင် ကြက်သွန်မြိတ်၊ နံနံပင်အုပ်၍ချပါ။
Comments
Post a Comment