ငရံ့ပတူချဉ်ရည်ဟင်း


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ငရံ့ပတူရွက်
ပဲငပြာရည်
ခရမ်းချဉ်သီး
ကြက်သွန်ဖြူနီ
ပဲငါးပိ
မန်ကျည်းမှည့်ရည်

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ခရမ်းခဉ်သီး သင့်အောင်လှီးထားပါ။
၂။ မန်ကျည်းသီးမှည့်ကို ရေဖျော်ထားပါ။
၃။ ကြက်သွန်မိတ်၊ နံနံပင်တို့ကို ရေဆေးပြီး သင့်အောင်လှီး ဖြတ်ပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ငရံ့ပတူရွက်ကို ခရမ်းချဉ်သီး၊ ငရုတ်သီးခြောက်၊ ပဲငံပြာရည်၊ ကြက်သွန်နီ/ ဖြူတို့နှင့် လုံးချက်ပါ။ ပဲငါးပိအနည်း ငယ်ထည့်ပါ။ မန်ကျည်းမှည့်ရည် သင့်ရုံထည့်ပါ။ ဆားသင့်ရုံ ခတ်၊ ကျက်လျှင် ကြက်သွန်မြိတ်၊ နံနံပင်အုပ်၍ချပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်