ခဝဲသီးကြော်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ခဝဲသီး၃ တောင့်
ခရမ်းချဉ်သီး၂ လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ/ နီ နီ ၃ဥဖြူ၃ဥ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ခဝဲသီးကို အနေတော် လှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီ ပါးပါးလှီးထားပါ။
၃။ ခရမ်းချဉ်သီးကို သင့်အောင်လှီးထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

နနွင်းမှုန့် အနည်းငယ်ထည့်ပြီး ကြက်သွန်နီ ဆီသတ် ပါ။ ပြီးလျှင် ခဝဲသီးများကို ရောကြော်ပါ။ ခဝဲသီးနွမ်းလျှင် ခရမ်းချဉ်သီးများထည့်ပါ။ ဆားသင့်အောင်ထည့်ပါ။ ထို့နောက် ကြက်သွန်ဖြူကို ဓားပြားရိုက်ထည့်၍ ချကာ သုံးဆောင်နိုင်ပါ သည်။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်