ကြောင်လျှာသီးလက်သုပ်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ကြောင်လျှာသီး
မှိုခြောက်
ကျောက်ခတ်
မြေပဲထောင်း
ပဲကျက်မှုန့်
ပဲငံပြာရည်
ဆီချက်

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ကြောင်လျှာသီးကို ပါးပါးနန်းကျအောင် လှီးထားပါ။ ဆားနယ်ပြီး ၅ မိနစ် ရေစိမ်ထားပါ။
၂။ သံပရာရည် သို့မဟုတ် မန်ကျည်းရည် ဖျော်ထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ဆီချက်ထဲသို့ လှီးပြီးထားသော ကြောင်လျှာသီး၊ မှို ခြောက်၊ ကျောက်ခတ်၊ ပဲကျက်မှုန့်၊ မြေပဲထောင်း၊ ပဲငံပြာရည် အကြည်တို့ထည့်ပါ။ ထို့နောက် သံပရာရည်၊ သို့မဟုတ် မန်ကျည်းမှည့်ရည် သင့်ရုံထည့်ပြီး နယ်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

သက်သတ်လွတ်မုန့်ဟင်းခါး

ကြိုက်သူများအတွက် `` တို့ဟူးနွေး ပြုလုပ်နည်း ´´

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်