ကြောင်လျှာသီးလက်သုပ်

ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ကြောင်လျှာသီး
မှိုခြောက်
ကျောက်ခတ်
မြေပဲထောင်း
ပဲကျက်မှုန့်
ပဲငံပြာရည်
ဆီချက်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ကြောင်လျှာသီးကို ပါးပါးနန်းကျအောင် လှီးထားပါ။ ဆားနယ်ပြီး ၅ မိနစ် ရေစိမ်ထားပါ။
၂။ သံပရာရည် သို့မဟုတ် မန်ကျည်းရည် ဖျော်ထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီချက်ထဲသို့ လှီးပြီးထားသော ကြောင်လျှာသီး၊ မှို ခြောက်၊ ကျောက်ခတ်၊ ပဲကျက်မှုန့်၊ မြေပဲထောင်း၊ ပဲငံပြာရည် အကြည်တို့ထည့်ပါ။ ထို့နောက် သံပရာရည်၊ သို့မဟုတ် မန်ကျည်းမှည့်ရည် သင့်ရုံထည့်ပြီး နယ်ပါ။
Comments
Post a Comment