ပဲတောင့်ရှည်သီးဆီပြန်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ပဲတောင့်ရှည်
အာလူး
ကြက်သွန်နီ/ဖြူ
ပဲငံပြာရည်
မဆလာ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ ပဲတောင့်ရှည်နှင့် အာလူးတို့ကို သင့်လျော်အောင်လှီးပါ။
၂။ ကြက်သွန်ဖြူ နီ၊ ချင်း၊ ငရုတ်သီးခြောက်တို့ကို ပါးပါး လှီးကြော်။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ကြက်သွန်ဖြူ/နီ၊ ငရုတ်သီးခြောက် စသည်တို့ကို နီလာအောင်ကြော်ပြီး လှီးထားသော ပဲတောင့်ရှည်၊ အာလူးတို့ကို ထည့်ပါ။ ဆား နနွင်း၊ ပဲငံပြာရည်တို့ကိုထည့်၍ ကောင်းစွာ မွှေပြီး အဖုံးဖုံးထားပါ။ အတန်ကြာလျှင် ရေအနည်းငယ်ထည့် ပါ။ ဆီပြန်လာလျှင် မဆလာထည့်၍ သုံးဆောင်ပါ။

Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်