သခွားသီးကြော်ချက်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
သခွာသီး
ကြက်သွန်ဖြူ
ဟင်းခတ်မှုန့်
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။သခွားသီးရေဆေးပြီး အခွံသင် ထက်ခြမ်းခြမ်။ အလယ်အူထုတ် စောင်းစောင်း မထူမပါးလှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီပါးပါးလှီး။ ကြက်သွန်ဖြူ ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ကြက်သွန်နီထည့် ဆီသတ်၊ အနံ့မွှေး လာလျှင် လှီးထားသော သခွားသီးထည့်၊ ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ဆား သင့်ရုံထည့်၊ ၃ မိနစ်ခန့် အဖုံးအုပ်ထားပါ။ သခွားသီးနူးလျှင် အပေါ့အငန်မြည်းပြီး ချပါ။
Comments
Post a Comment