သခွားသီးကြော်ချက်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

သခွာသီး
ကြက်သွန်ဖြူ
ဟင်းခတ်မှုန့်

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။သခွားသီးရေဆေးပြီး အခွံသင် ထက်ခြမ်းခြမ်။ အလယ်အူထုတ် စောင်းစောင်း မထူမပါးလှီးထားပါ။
၂။ ကြက်သွန်နီပါးပါးလှီး။ ကြက်သွန်ဖြူ ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ကြက်သွန်နီထည့် ဆီသတ်၊ အနံ့မွှေး လာလျှင် လှီးထားသော သခွားသီးထည့်၊ ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ဆား သင့်ရုံထည့်၊ ၃ မိနစ်ခန့် အဖုံးအုပ်ထားပါ။ သခွားသီးနူးလျှင် အပေါ့အငန်မြည်းပြီး ချပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်