တညင်းသီးဆီပြန်


ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

တညင်းသီး ၂၅ လုံး
ဆီ ၅ ကျပ်သား
နနွင်း၊ ဆား သင့်ရုံ

ပြင်ဆင်ပုံ

၁။ သုံးကြိမ် ရေလဲ၍ပြုတ်ထားသော တညင်းသီးများကို အခွံ နွှာ၍ ထက်ခြမ်းခွဲပြီးထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

အိုးထဲတွင် တညင်းသီး ထက်ခြမ်းခွဲပြီးသားများကိုထည့် ဆီတည့်၊ ဆား၊ နနွင်း သင့်ရုံစီထည့်၊ ရေသင့်ရုံထည့်ပြီး အဖုံးဖုံး၍တည်။ ရေခန်းလျှင် ရေဆူထပ်တည်ပြီး နူးသည်ထိ နှပ်ထားပါ။

Comments

Popular posts from this blog

တို့ဟူးသုပ်

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

ပဲ ကြော် (သို့) ပဲကပ် ကြော်