တညင်းသီးဆီပြန်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
တညင်းသီး ၂၅ လုံး
ဆီ ၅ ကျပ်သား
နနွင်း၊ ဆား သင့်ရုံ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ သုံးကြိမ် ရေလဲ၍ပြုတ်ထားသော တညင်းသီးများကို အခွံ နွှာ၍ ထက်ခြမ်းခွဲပြီးထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
အိုးထဲတွင် တညင်းသီး ထက်ခြမ်းခွဲပြီးသားများကိုထည့် ဆီတည့်၊ ဆား၊ နနွင်း သင့်ရုံစီထည့်၊ ရေသင့်ရုံထည့်ပြီး အဖုံးဖုံး၍တည်။ ရေခန်းလျှင် ရေဆူထပ်တည်ပြီး နူးသည်ထိ နှပ်ထားပါ။
Comments
Post a Comment