ပေါက်ပန်းဖြူရွက်သနပ်

ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ

ပေါက်ပန်းဖြူရွက်
ဆီ
သကြား၊ ဆား
နှမ်းလှော်

ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ပေါက်ပန်းဖြူရွက်ကို ရေဆေး၍ ရေဆူတွင် ထည့်ပြုတ်ပါ။ကျက်လျှင် ဆယ်ပြီး ရေအေးတွင်စိမ်ထားပါ။ အေးလျှင်သေးသေးလှီးထားပါ။
၂။ နှမ်းလှော်ကို ထောင်းထားပါ။

ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်

သေးသေးလှီးထားသော ပေါက်ပန်းဖြူရွက်ကို ရေညစ်ပြီး ၎င်းပေါ်သို့ ဆီကျက်၊ သကြား၊ ဆားထည့်၍ ရွရွကလေး နယ်ပါ။ နှမ်းလှော်ဖြူး၊ သမအောင်နယ်ပြီး ပြင်ပါ။



Comments

Popular posts from this blog

ပဲခြမ်းကြော်သုပ်

တို့ဟူးသုပ်

မျှစ် အစပ်ကြော်